۱- BIG DoG
سازنده روبات: بوستون دینامیکس ( Boston Dynamics)
این روبات که با الهام از حیوانات ساخته شده است می تواند محموله های سنگین را تا ۲۰ کیلومتر در زمین های سنگلاخی، کوهستانی و ناهموار جا به جا کند.
۲- XM 156
سازنده روبات : هانی ول (Honey Well)
پرنده کوچکی که می تواند مدتی طولانی در هوا شناور بماند، جاسوسی کند و از فعالیت هایی که در مواضع دشمن در جریان است فیلم بگیرد.
۳- EATR
سازنده روبات: روباتیک تکنولوژی ( Robotic Technology)
یک روبات تاکتیکی جنگی است. این روبات بسیار پرانرژی است و کاملا خودکار و بدون نیاز به هدایت عمل می کند. یک دست اره ای دارد و برای تجدید نیرو می تواند از شاخه ها و برگ ها تغذیه کند.
۴- SGR1
سازنده روبات: سامسونگ ( Samsung )
این روبات یک محافظ است که در خط مرزی کره جنوبی خدمت می کند. اگر کسی از خط مرزی عبور کند او را شناسایی کرده و به طرفش نارنجک پرتاب می کند.
۵- WISAR
سازنده روبات: دانشگاه برایم ( Brigham Young Univ )
این هواپیما بدون سرنشین برای ردیابی و نجات دادن انسان ها در مناطق صعب العبور ساخته شده است. این هواپیما می تواند هدفش را دنبال کند و محل او را لحظه به لحظه گزارش دهد.
۶- ANUBIS
سازنده روبات: نیروی هوایی آمریکا ( U.S Air Force )
این هواپیما یک تک تیرانداز است. اهدافش را نشانه می گیرد و به آنها شلیک می کند. ضمنا این هواپیما می تواند مهمات جنگی را تا وزن معینی با خود حمل کند و به نیروهای در حال نبرد برساند.
۷- ECOLE
سازنده روبات: موسسه فدرال لوزان (EPFL )
این سیستم پیچیده طوری طراحی شده است که در آن تعداد زیادی از پرنده های هوایی بسیار کوچک می توانند در ارتباط رادیویی با هم یک شبکه بزرگ و قدرتمند اطلاع رسانی را هنگام جنگ به وجود آورند.
۸- SLUGBOT
سازنده روبات: دانشگاه غرب انگلستان ( Univ. Of West Of England)
این روبات می تواند روی زمین بچرخد و وجود انسان را در نقاط دور و نزدیک و حتی در مخفیگاه های زیر زمینی گزارش دهد.
۹- VIROB
سازنده روبات : تخنیون
با الهام از بدن انسان ساخته شده است و می تواند روی زمین بخزد. برای پیشروی در مناطق جنگی که احتمال خطر وجود دارد از آن استفاده می شود.
منبع : investorshub.advfn.com